Αυτό θα είναι το νέο σπίτι της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck; (PICS)

Η επανένωση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, φαίνεται πως ήταν ακριβώς ό,τι χρειάζονταν και οι δύο, αφού σε κάθε τους κίνηση φαίνονται σούπερ ευτυχισμένοι. Και ενώ το ζευγάρι αναφέρει στους κοινούς του φίλους, πως δεν είναι ακόμη έτοιμο για να συγκατικήσει... οι συνεχείς επισκέψεις τους σε σπίτια στο Λος Άντζελες μας δείχνουν το αντίθετο.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε να επισκέπτεται πρόσφατα ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Beverly Hills, του οποίου η αξία ανέρχεται στα 85 εκατομμύρια δολάρια. Ω, ναι.

Η χλιδάτη έπαυλη φέρεται να διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, ενώ μέσα μπορείς να βρεις εσωτερικό χώρο γυμναστικής, γήπεδο μπάσκετ και ένα ρινγκ για μποξ. Φυσικά, οι ανέσεις του δεν περιορίζονται εδώ. Μέσα στην ιδιοκτησία, υπάρχει ένας ξενώνας penthouse, όπως και ένα σπίτι για το προσωπικό και ένα ακόμα για τους φύλακες. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του TMZ, η εν λόγω κατοικία είναι ιδανική για όσους λατρεύουν τα πάρτι... αφού μόνο το πάρκινγκ της μπορεί να χωρέσει 80 αυτοκίνητα. Και ενώ σίγουρα η έπαυλη είναι μοναδική, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που βρίσκεται στον κήπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί η αγορά του σπιτιού, ο ξένος Τύπος υποστηρίζει πως το ενδεχόμενο να μείνει εκεί το ζευγάρι μαζί με τα πέντε του παιδιά - τα 13χρονα δίδυμα της Lopez Emme και Max που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony και τα τρία παιδιά του Affleck με την Garner, Seraphina, Samuel και Violet.

Πηγή: Must