Αυτές είναι οι πέντε «γλώσσες της αγάπης» - Ποια σε εκφράζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Γιατί όλοι έχουμε ένα "κρυφό κουμπί" που ο κατάλληλος άνθρωπος θα το ανακαλύψει και θα ζήσουμε τo "Happily Ever After" που λίγο πολύ, όλοι ψάχνουμε.

Οι πέντε «γλώσσες της αγάπης» εκφράζουν τον τρόπο με τον οποίο θα σε πολιορκήσει ή θα πολιορκήσεις εσύ, το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ποιες είναι:

  • Τα λόγια επιβεβαίωσης
  • Οι πράξεις εξυπηρέτησης
  • Τα δώρα
  • Ο ποιοτικός χρόνος 
  • Η σωματική επαφή

Αφού ψάξεις τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σου, ήρθε η ώρα να μάθεις και τη δική σου γλώσσα αγάπης!

ΚΡΙΟΣ 
Ο ιδανικός εραστής για σένα είναι ο προσωπικός σου cheerleader, αυτός που σε υποστηρίζει κάθε στιγμή, όσο τρελές ιδέες και να έχεις. Εκτιμάς τις θετικές επιβεβαιώσεις, τα τηλεφωνήματα για καληνύχτα και τα γράμματα από όχι και τόσο μυστικούς θαυμαστές. Αυτός που σε αγαπά δεν μπορεί να είναι ντροπαλός ή να ντρέπεται γι’ αυτό. Χρειάζεσαι κάποιον που να φωνάζει την αγάπη του από το δρόμο όπως ο John Cusack στο Say Anything.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ως ζώδιο της γης, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εσένα από το να είσαι άνετα με τον αγαπημένο σου. Το ιδανικό για εσένα είναι μια μέρα στον καναπέ, αγκαλιά με μια βελούδινη κουβέρτα με ένα μαραθώνιο στο Netflix, ενώ τρως ένα ακόμη πιάτο με nachos. Χρειάζεσαι κάποιον που είναι πρόθυμος να είναι τεμπέλης AF με, και για εσένα- αυτόν που θα είναι πρόθυμος και να καθαρίσει μετά από αυτή την ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης το σπίτι σου μετά χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ας το παραδεχτούμε: Δεν σταματάς ποτέ να μιλάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαχταράς όποιον μπορεί να συμβαδίσει με τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου. Θέλεις να ταιριάζουν οι απόψεις σας από το πιο απλό θέμα, μέχρι την πιο σημαντική συζήτηση και ακόμα κι αν διαφωνήσετε λίγο, να σε ακολουθήσει εν τέλει σε ότι απόφαση κι αν πάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μόνο που θέλεις είναι να είσαι γύρω από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο ιδανικός εραστής για σένα θα θέλει να σε συνοδεύει σε όλα τα ορόσημα της ζωής σου, καθώς και να σου κρατά το χέρι στις δύσκολες στιγμές. Η φιλοσοφία της αγάπης σου μπορεί να συνοψιστεί από την εμβληματική στιγμή από το φινάλε του When Harry Met Sally, «Ήρθα εδώ απόψε γιατί όταν συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με κάποιον, θα θέλεις να ξεκινήσει η υπόλοιπη ζωή σου όσο το δυνατόν συντομότερα.” Όλα είναι καλύτερα όταν είστε μαζί.

ΛΕΩΝ 
Αγαπάς τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό το να είσαι κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι αδιαπραγμάτευτο. Οι εξ αποστάσεως σχέσεις πάντα εξαντλούνται γιατί όσο κι αν είναι ωραίο να τραγουδά κάποιος τους επαίνους σου στο FaceTime, θέλεις να νιώσεις την αγάπη του IRL. Επίσης, δεν σε πειράζει να σε πλημμυρίζουν με δώρα και επαίνους (και να τα δίνεις σε αντάλλαγμα)! Νιώθεις ότι σε αγαπούν—και νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου—όταν νιώθεις σαν το αστέρι μιας ταινίας. Ένας βοηθητικός ρόλος απλά δεν θα κάνει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Είσαι η επαφή έκτακτης ανάγκης όλων, γι’ αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εσένα όταν κάποιος άλλος προσφέρεται να το κάνει για εσένα. Ο ιδανικός εραστής για σένα είναι κάποιος που όχι μόνο πλένει τα πιάτα, παίρνει τα ρούχα ή το αυτοκίνητό σου για αλλαγή λαδιών, αλλά κάνει τις δουλειές σου ακολουθώντας τις ακριβείς οδηγίες σου, χωρίς να ξεφεύγει και χωρίς να σχολιάζει.

ΖΥΓΟΣ 
Ως ο κορυφαίος στιλίστας και γευσιγνώστης του ζωδιακού κύκλου, λαχταράς τα καλά επιμελημένα δώρα από εραστές και φίλους. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό ή πολυτελές, απλά πρέπει να αντικατοπτρίζει τη μοναδική προσωπικότητα και την αισθητική σου. Όπως οι Δίδυμοι, έτσι και εσύ αγαπάς τα πιο inside αστεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αν και όλοι σε κάνουν για ένα σέξι, μυστηριώδη τύπο, αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα είναι να περνάς ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς. Χρειάζεσαι φίλους και εραστές που νιώθουν άνετα με κάθε σου πτυχή, και αυτό γιατί είσαι των άκρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τα δίνεις όλα για το δράμα. Και επειδή πάντα κυνηγάς την επόμενη περιπέτεια, χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με το ρυθμό σου. Η δημιουργία τέλειων αναμνήσεων είναι από τα πιο σημαντικά για εσένα, αφού στο παράλληλο σου σύμπαν, ο αγαπημένος σου έχει ήδη προγραμματίσει όλα αυτά τα ταξίδια που θέλεις να κάνεις, ώστε να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τη βόλτα παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είσαι μέσα σε όλα και επειδή προφανώς πάντα ξέρεις καλύτερα, απολαμβάνεις επίσης τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και θέλεις έναν εραστή που να τα εκτιμά αυτά εξίσου. Τίποτα δεν είναι καλύτερο για σένα από κάποιον που ξέρει πώς να επιλέξει ένα κομμάτι με την υψηλότερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είσαι ένας επαναστάτης με σκοπό, επομένως θέλεις όσοι αγαπάς όχι μόνο να μοιράζονται τις αξίες σου αλλά και να πολεμούν για αυτές. Τρελαίνεσαι για κάποιον που δεν χρειάζεται να του υπενθυμίζεται να ασχοληθεί με την τοπική πολιτική και τις άξιες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Και το κλειδί για την καρδιά σου δεν είναι απλώς να κάνετε μια μεγάλη δωρεά ή να εμφανιστείτε σε μια τεράστια διαμαρτυρία, αλλά να κάνετε μικρά πράγματα κάθε μέρα που κάνουν τη διαφορά, μέχρι τον ακτιβισμό.

ΙΧΘΥΕΣ 
Ας είμαστε ειλικρινείς, Ιχθύς: Θέλεις κάποιον που θα περπατούσε στη φωτιά για εσένα. Αλλά ποτέ δεν θα το ζητούσες. Σκεπτόμενη πάντα τους άλλους πριν από τον εαυτό σου, χρειάζεσαι έναν εραστή που να σε επιβεβαιώνει ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί από πάνω σου μια μεγάλη βοήθεια συναισθηματικής εργασίας. Είσαι ονειροπόλος και όσοι σε αγαπούν πρέπει να είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να σε τραβούν στη γη.

Διαβάστε ακόμη:

Η motivational συμβουλή του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο

8 tips για να φροντίσεις σωστά τα πουλόβερ σου

Πηγή: savoirville