Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που έκαναν σχέση μετά από «ραντεβού στα τυφλά»

Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που έκαναν σχέση μετά από «ραντεβού στα τυφλά»

KΙ όμως η έννοια του "ραντεβού στα τυφλά", δεν αποτελεί ενδεχομένως βάση σεναρίου ρομαντικής κομεντί, αλλά είναι ένα πέρα για πέρα υπαρκτό φαινόμενο της κοινωνικής ζωής, τακτική που όπως αποδεικνύεται υιοθέτησαν με επιτυχία και αρκετά διάσημα πρόσωπα.

Ποιοι είναι λοιπόν οι σελέμπριτις που επέλεξαν να βγουν ραντεβού στα τυφλά και τελικά, δημιούργησαν σχέσεις και οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας - ακόμη και αν μετά χώρισαν;

1.Brad Pitt - Jennifer Aniston: Μπορεί σήμερα ο Pitt και η Aniston να είναι απλώς φίλοι και οι φήμες να τους θέλουν ξανά μαζί, ωστόσο ακόμη και αν σήμερα δεν είναι μαζί, οι δύο τους υπήρξαν στο παρελθόν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Όπως αποκαλύφθηκε αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο τους είχαν γνωριστεί το 1998 μέσω του αντζέντη τους - που ήταν ο ίδιος. 

2.Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Τι και αν η ιστορία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να κατέληξε σαν παραμύθι και για τα μάτια της καλής του, ο παλαίποτε ατίθασος royal άφησε την οικογένειά του; Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά και μάλλον κανένας δεν περίμενε τότε την εξέλιξη αυτή. Την γνωριμία του ζευγαριού φέρεται να έκανε η κοινή τους φίλη Violet von Westenholz.

3.Kamala Harris - Douglas Emhoff: Για τον Douglas Emhoff η πρώτη γνωριμία με την Kamala έγινε το 2013, όταν ένας κοινός τους φίλος του κανόνισε ραντεβού στα τυφλά. Η συνέχεια γνωστή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)

4.Jessica Biel - Justin Timberlake: Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έψαχνε κάτι σοβαρό, ωστόσο όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού δεν μπόρεσαν να "ξεκολλήσουν".

5.Kourtney Kardashian - Scott Disick: Για όσους δεν το θυμούνται, η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick γνωρίστηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη Joe Francis στο Μεξικό. Αναφερόμενος στο love story τους, ο διάσημος σκηνοθέτης έχει δηλώσει: «Ο Scott είχε έρθει ως φίλος φίλου οπότε δεν τον γνώριζα. Τους σύστησα και… πέρασαν τη βραδιά στο master υπνοδωμάτιό μου».

Πηγή: MUST