Ariana Grande: Επετειακή έκδοση του άλμπουμ «Yours Truly» για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του

Η ψηφιακή κυκλοφορία περιλαμβάνει έξι νέα κομμάτια από live performances που αποτυπώνουν την πρώιμη εποχή της στην μουσική βιομηχανία

Στις 30 Αυγούστου 2013, η Ariana Grande κυκλοφίρησε το Yours Truly και εκτόξευσε πολύ ψηλά την καρίερα της στη μουσική σκηνή με τρόπο που λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν.

Το άλμπουμ εξασφάλισε την πρώτη θέση στο Billboard 200, θέτοντας τη βάση για μια άνευ προηγουμένου σειρά επιτυχιών σε όλη την καριέρα της.

Από το να γίνει ο πρώτος καλλιτέχνης μετά τους Beatles που κατέχει τις τρεις πρώτες θέσεις στο Billboard Hot 100 μέχρι να συγκεντρώσει πάνω από 34 δισεκατομμύρια ροές Spotify - περισσότερα από κάθε άλλη γυναίκα καλλιτέχνη - η επίδραση της Grande στη βιομηχανία είναι αναμφισβήτητη.

Οπότε, η Ariana Grande για τον εορτασμό της 10ης επετείου του Yours Truly, κυκλοφόρησε μια Deluxe Έκδοση του άλμπουμ

Η ψηφιακή κυκλοφορία περιλαμβάνει έξι νέα κομμάτια από live performances που αποτυπώνουν την πρώιμη εποχή της στην μουσική βιομηχανία.

Αυτές οι ηχογραφήσεις «Live From London» μεταφέρουν τους ακροατές πίσω στην εποχή που κτκλοφόρησαν τα κομμάτια όπως το «Honeymoon Avenue» και το «Daydreamin». 

Στην επετειακή έκδοση του «Yours Truly», η Ariana ερμηνεύει κομμάτια του άλμπουμ ζωντανά με την συνοδεία ορχήστρας. 

Σημειώνεται, ότι η οπο σταρ έχει να κυκλοφορήσει καινούργιο άλμπουμ από το 2021. 

Πηγή: fault-magazine.com