«Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα» - Η αινιγματική ανάρτηση του Ίλον Μασκ

Μια αινιγματική ανάρτηση πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ίλον Μασκ, που για άλλη μια φορά προκάλεσε «θόρυβο» στα κοινωνικά δίκτυα.

Γνωστός λοιπόν για τέτοιου είδους αναρτήσεις, ο CEO της Tesla συγκεκριμένα έγραψε: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα».

Οι χρήστες πάντως ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στην δημοσίευση του Ίλον Μασκ, αφού συγκέντρωσε πάνω από 500 χιλιάδες likes και περισσότερα από 65 χιλιάδες σε μόλις 3 ώρες.

Νωρίτερα ωστόσο, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, κοινοποίησε κάποιες πληροφορίες που δημοσίευσε ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos.

Συγκεκριμένα ο Ρογκόζιν κατηγορεί τον Μασκ πως παρείχε εξοπλισμό Starlink (το σύστημα δορυφόρων που κατασκευάζεται από την SpaceX για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο) στο «Ναζιστικό Τάγμα Αζοφ» στην Ουκρανία , καθώς και σε μονάδες του ουκρανικού στρατού.

Ο Έλον Μασκ εμπλέκεται έτσι με τον εφοδιασμό των φασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία με στρατιωτικές επικοινωνίες», γράφει ο Rogozin και προσθέτει: «Και γι' αυτό θα πρέπει να απαντήσεις σαν ενήλικας, Έλον, όσο κι αν το παίζεις ανόητος».

«Η λέξη ''ναζί'' δεν σημαίνει αυτό που φαίνεται να νομίζει», σχολιάσε ο Μασκ και ύστερα δημοσιεύσε την ανάρτηση περί «μυστηριώδους θανάτου».

Πηγή: skai.gr