Αγάπη μόνο: Ο Τζεφ Μπέζος φέρεται να τοποθέτησε γλυπτό της συντρόφου του στο μισού δισ. δολαρίων σούπερ γιοτ του – Φωτό

Η ξύλινη φιγούρα της Λορίν Σάντσεζ, σύντροφος του συνιδρυτή της Amazon και τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, φιλοτεχνήθηκε και τοποθετήθηκε στην πλώρη του πλοίου, όπως έκαναν παλιά στα σκάφη, με την ομοιότητα στο πρόσωπο να είναι εκπληκτική 

Αγάπη μόνο… Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται πως αγαπά πολύ τη Λορίν Σάντσεζ, τόσο πολύ, που μάλλον τοποθέτησε τη φιγούρα της συντρόφου του στο μισού δισεκ. δολαρίων σούπερ γιοτ του!

Η ξύλινη φιγούρα της Λορίν Σάντσεζ, σύντροφος του συνιδρυτή της Amazon και τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, φιλοτεχνήθηκε και τοποθετήθηκε στην πλώρη του πλοίου, όπως έκαναν παλιά στα σκάφη, με την ομοιότητα στο πρόσωπο να είναι εκπληκτική όπως αποκαλύπτει το TMZ. Τα ξόανα τοποθετούνταν στην πλώρη των πλοίων για καλή τύχη. 

Η ξύλινη φιγούρα στο τεράστιο σκάφος των 127 μέτρων μοιάζει εντυπωσιαά με τη Σάντσες. Το πολυτελές γιοτ ονομάζεται «Κορού», Το Koru στα Μαορί σημαίνει θηλιά, η οποία βρίσκεται συχνά σε ασημένια περιδέραια, συμβολίζοντας νέα ξεκινήματα. Φαίνεται ότι το σύμβολο σημαίνει πολλά για το ζευγάρι, που έχει σχέση από το 2019, καθώς ο Μπέζος είχε κοινοποιήσει στο παρελθόν φωτογραφίες του Κορού στο Instagram του.
 

Πηγή: skai.gr