Κλείσιμο

«Δίδυμος πειρασμός»: Πώς οι μπασκετμπολίστριες αδελφές Κάβιντερ έγιναν «πέτρα του σκανδάλου» στο NCAA

Οι 22χρονες δίδυμες αδερφές «σκοράρουν» και στα social: έχουν 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους σε έναν κοινό λογαριασμό στο TikTok και πάνω από ένα εκατομμύριο αθροιστικά στο Instagram

«Δίδυμο πειρασμό» αποτελούν οι «καυτές» μπασκετμπολίστριες αδελφές Κάβιντερ. 

Οι 22χρονες δίδυμες αδερφές «σκοράρουν» και στα social: έχουν 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους σε έναν κοινό λογαριασμό στο TikTok και πάνω από ένα εκατομμύριο αθροιστικά στο Instagram, αλλά εκτός από τις επιδόσεις τους στον φακό, έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και στο κολεγιακό μπάσκετ με τη φανέλα των Miami Hurricanes. 

Αδελφές Cavinder


Την περασμένη σεζόν η Χέιλι και Χάνα Κάβιντερ αποτέλεσαν την «πέτρα του σκανδάλου». Ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης των Hurricanes Τζον Ρουίζ, φιλοξένησε τις δίδυμες για δείπνο στο σπίτι του και τόλμησε να κάνει tweet αρκετά σχετικά με αυτό. Το NCAA έκρινε τελικά αυτό το δείπνο ως «ανεπίτρεπτη επαφή». Για τη διευκόλυνση της συνάντησης, η προπονήτρια του Μαϊάμι, Κέιτι Μέιερ, εξέτισε τιμωρία τριών αγωνιστικών.


Από την πλευρά τους, οι δίδυμες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουν - κοροϊδεύοντας το NCAA στο TikTok!

Σημειώνεται ότι οι αδερφές έχουν υπογράψει μια σειρά από «χρυσοφόρες» με εταιρείες όπως οι Victoria's Secret, Boost Mobile, WWE και LifeWallet. 
Πηγή: nypost.com