Καλά νέα για την 6χρονη που κινδύνευσε να πνιγεί στη Ζαχάρω - Μίλησε σε βιντεοκλήση με τον μπαμπά της στην Ελβετία

Οι γιατροί της μικρής που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ, στο Ρίο, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το κοριτσάκι

Καλύτερα είναι τα νέα για τη μικρή Ανδριάννα, το εξάχρονο κοριτσάκι που κινδύνεψε να πνιγεί το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία του Κάτω Σαμικού που έκανε το μπάνιο της, αναφέρει το patrisnews.com.

Οι γιατροί της μικρής που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ, στο Ρίο, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το κοριτσάκι, αφού η έκβαση της υγεία του, είναι θετική.

Μάλιστα η μικρή Ανδριάννα χθες κατάφερε να κάνει και… βιντεοκλήση στον πατέρα της που βρίσκεται στην Ελβετία και όλες αυτές τις ημέρες η αγωνία του, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η εξάχρονη, που ζει μόνιμα στην Ελβετία, αλλά κατάγεται από τα Μακρίσια, ήρθε με τη μητέρα της και την αδελφούλα της στο χωριό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, παρέα και με τα ξαδέλφια της μάζευαν κοχύλια στην ακτή ώσπου ξαφνικά η Ανδριάννα, έπεσε μέσα στο νερό και ήπιε μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις της..

Εκεί και ξεκίνησαν κι όλα, με τη μητέρα της αρχικά και τον ναυαγοσώστη στη συνέχεια να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη μικρούλα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.