Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίστηκε πως ότι έκανε, το έκανε εν βρασμώ.

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, κρίθηκε ο 50χρονος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίστηκε πως ότι έκανε, το έκανε εν βρασμώ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ φέρεται να δήλωσε πως τον απασχολεί ποιά θα είναι από εδώ και πέρα η σχέση με τα παιδιά του.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας, το μόνο που ψέλισε ήταν μια συγγνώμη στα παιδιά του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης,  μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

H 40χρονη, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, πριν τη μαχαιρώσει.

Πηγή: Ertnews.gr