Κλείσιμο

Πορεία από χιλιάδες άτομα για τον Άλκη Καμπανό- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Συγκινημένος ο θείος του Άλκη επισήμανε μεταξύ άλλων πως θέλει τα συναισθήματα από αυτό το μοιραίο γεγονός να μοιραστούν «σε φίλους και γνωστούς και στα παιδιά σας, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα οπαδικής βίας».

Μαζικότατη είναι η συμμετοχή του κόσμου, φιλάθλων και αθλητών, στην εκδήλωση με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο πλαίσιο της αποψινής βραδιάς που διοργάνωσε η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη”, σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σιωπηρή πορεία από το σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο 19χρονος, με κατάληξη στον Λευκό Πύργο και ενδιάμεση στάση στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας απέναντι από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Συγκινημένος ο θείος του Άλκη, Γιάννης Σερέτης, σε δήλωσή του επισήμανε μεταξύ άλλων πως θέλει τα συναισθήματα από αυτό το μοιραίο γεγονός να μοιραστούν από τον κόσμο «σε φίλους και γνωστούς και στα παιδιά σας, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα οπαδικής βίας».

«Ο Άλκης μας να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και να μη τον ξεχάσουμε ποτέ. Να είναι μέσα στην καρδιά μας και μέσα στην ψυχή μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στην ελληνική κοινωνία και να είμαστε ήσυχοι, να μη φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Να ξέρουμε ότι εκεί που θα πάνε θα γυρίσουν πάλι πίσω. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, να μην εφησυχάζουμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

νγδνδ

Αναφερόμενος στη δίκη που είναι σε εξέλιξη είπε ότι τα συναισθήματα είναι πολλά και η φόρτιση μεγάλη, «αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να κάνει τη δουλειά του. Έχουμε εμπιστοσύνη». 

Καταλήγοντας είπε πως καμία ποινή δεν πρόκειται να ικανοποιήσει την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε ένα δρώμενο κατά το οποίο τοποθετήθηκαν 19 λουλούδια, όσα και τα χρόνια του Άλκη, στο σημείο της δολοφονίας του, ενώ αμέσως μετά η περιοχή ξεσηκώθηκε με τον κόσμο να φωνάζει δυνατά το σύνθημα “Άλκη ζεις, δεν θα ξεχαστείς”.

θκκθκ

Αυτήν την ώρα ξεκινάει η πορεία μέσω της οδού Παπαναστασίου προς το Ιπποκράτειο.

,κ,κ

Πηγή: GR TIMES