Χαμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Τουρίστρια χόρευε, έλεγε μαντινάδες και πετούσε αφρό από πυροσβεστήρα

Η Βελγίδα ήθελε να πετάξει τζάμπα με το αεροπλάνο για την πατρίδα της - Η 50χρονη πήγε στις 4 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε αμέσως στα γκισέ, ξεκινώντας τη... φασαρία

Πανικός και αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Χανίων νωρίς σήμερα τα ξημερώματα όταν Βελγίδα πήγε και απαίτησε να ταξιδέψει χωρίς να διαθέτει εισιτήριο ή χρήματα ενώ λίγο αργότερα επιδόθηκε σε εντελώς αλλοπρόσαλες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν περίπου 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/9 όταν η 50χρονη Βελγίδα μπήκε στο αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε στα γκισέ του check in όπου απαίτησε να ταξιδέψει με προορισμό την πατρίδα της.

Αφού οι υπάλληλοι του αεροδρόμιου της κατέστησαν σαφές ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο τότε άρχισε να περιφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρόμιου όπου ανέβαινε και κατέβαινε στα καθίσματα, χόρευε, τραγουδούσε, έλεγε μαντινάδες ενώ πήρε και έναν από τους πυροσβεστήρες του αεροδρομίου, τον άνοιξε και σκόρπισε το ξηρό χημικό περιεχόμενό του στους γύρω χώρους με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνό και σκόνη.

Η 50χρονη Βελγίδα, η οποία δηλώνει μόνιμη κάτοικος Βελγίου αλλά ζει το μισό χρόνο στην Κρήτη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Χανίων «Ι.Δασκαλογιάννης» με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο.

Πηγή: www.cretapost.gr