Βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος αγνοούμενος στον Πύργο

Ο 46χρονος έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι της Τετάρτης, έχοντας γευματίσει πρώτα βιαστικά προφασίστηκε πως είχε κάπου να πάει

Τη χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 46χρονου Αθανάσιου Σιγούρου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, με τον ίδιο να επιλέγει να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού στην περιοχή της Ξυλοκέρας.

Ο 46χρονος αποχώρησε από το σπίτι του το μεσημέρι της Τετάρτης, έχοντας γευματίσει πρώτα βιαστικά προφασίστηκε πως είχε κάπου να πάει.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εθεάθη μετά από λίγο στο σταθμό του ΚΤΕΛ, βγάζοντας εισιτήριο με το αστικό λεωφορείο με προορισμό το Βούναργο.

Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι κατέβηκε πριν φτάσει στον τελικό προορισμό, σύμφωνα και με μαρτυρίες, στην περιοχή της Ξυλοκέρας από την οποία και κατάγεται η μητέρα του.

Αγωνία συγγενών

Συνεχείς ήταν οι προσπάθειες επικοινωνίας της οικογένειάς του μαζί του, αφού έβλεπαν πως οι ώρες περνούσαν και ο ίδιος δεν είχε επιστρέψει ακόμα.

Μάλιστα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν ανεπίσημα έρευνες για τον εντοπισμό του σε διάφορα σημεία και περιοχές που ο ίδιος κυκλοφορούσε συχνά.

Κάμερες τον εντόπισαν στα ΚΤΕΛ

Οι έρευνες των αστυνομικών τους οδήγησαν στα ΚΤΕΛ Ηλείας, όπου μαζί με μέλη της οικογένειάς του εξέτασαν το οπτικοακουστικό υλικό και τις κινήσεις του εντός του σταθμού. Τον εντόπισαν να βγάζει εισιτήριο με προορισμό το Βούναργο και να αγοράζει από το κυλικείο μάσκα για να μπει στο λεωφορείο. Οι κινήσεις του δεν «πρόδιδαν» ότι είχε αποφασίσει να βάλει τραγικό τέλος στη ζωή του. Ούτε από το περιβάλλον του σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αντιληφθεί κάτι το περίεργο για να ανησυχήσουν.

Εντοπίστηκε στο χωριό της μητέρας του

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Ξυλοκέρας και μάλιστα στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετείχε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ ωστόσο, εντοπίστηκε από τον αδερφό του και τις Αρχές απαγχονισμένος σε δέντρο σε εγκαταλελειμμένη αγροικία στην Ξυλοκέρα, στο πατρικό της μητέρας του.

Ήσυχος και «κλειστός»

χαρακτήρας Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όσοι τον γνώριζαν, τονίζοντας πως ήταν ένας ευγενικός, ήσυχος άνθρωπος και ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας. Ζούσε μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του στο σπίτι τους στον Πύργο, στην οδό Παπαφλέσσα.

Πηγή: patrisnews.com