Την Τετάρτη στον ανακριτή Βόλου το ζευγάρι που συνελήφθη με 10 κιλά ηρωίνης

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών εντός της ελληνικής επικράτειας

Στον Ανακριτή Βόλου θα απολογηθεί αύριο Τετάρτη το ζευγάρι, που συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στα ΣΕΑ Αλμυρού, με 10 κιλά ηρωίνης.

Το ζευγάρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μετά από αίτημα του δικηγόρο τους, προκειμένου να ενημερωθεί για την δικογραφία. Ωστόσο και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι έχει κατονομάσει τον «διακινητή» Αλβανικής υπηκοότητας, για λογαριασμό του οποίου έδρασαν. Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικίας 34 και 32 χρόνων αντίστοιχα, γονείς τριών ανήλικων παιδιών, που διαμένουν στην Αθήνα και το οποίο παρακολουθούνταν από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ως ύποπτοι διακίνησης ναρκωτικών. Το ζευγάρι σταμάτησε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στο ύψος της Σούρπης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Εκεί έγινε ο έλεγχος από τους αστυνομικούς, τους συνέλαβαν και στην συνέχεια μετέφεραν το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά από εξονυχιστικό έλεγχο βρήκαν την ηρωίνη κρυμμένη στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού.

Οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι μέχρι αύριο θα απολογηθούν, κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Πηγή: ertnews.gr