Θρίλερ για τη ζωή ηλικιωμένου σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο- Οι συγγενείς κινούνται νομικά

 Τι καταγγέλλει η οικογένεια του 74χρονου η οποία κινείται νομικά εναντίον της εταιρείας και του αεροδρομίου 

Στην Δικαιοσύνη κατά της αεροπορικής εταιρείας αλλά και του αεροδρομίου στρέφονται οι συγγενείς 74χρονου ο οποίος σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στην πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Cretalive μέλος της οικογένειας, ο 74χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματίσει εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης. 

Μάλιστα έγιναν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα χρειαζόταν στην διάρκειά του, όπως για παράδειγμα παροχή οξυγόνου. 

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια, η ταλαιπωρία τους άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας, μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο ο άνδρας και να ξεκινήσει το ταξίδι. 

Στην διάρκεια της πτήσης φέρεται να υπέστη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο ήταν και αυτό που προκάλεσε την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο "Καζαντζάκης" του Ηρακλείου. 

Και εκεί όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου, υπήρξε καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού από την γιατρό του αεροδρομίου, καθώς - όπως υποστηρίζουν - είχαν πρώτα βγει όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο η ζωή του ηλικιωμένου δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο η οικογένεια του άνδρα θα κινηθεί νομικά, τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου «Καζαντζάκης».

Πηγή: Cretalive.gr