Κλείσιμο

Βίντεο με κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε αλλοδαπό άστεγο στη Λεμεσό - «Νιώθω αποτροπιασμό» λέει ο δήμαρχος

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αλλοδαπός κοιμάται έξω από μαγαζί, όταν ομάδα κουκουλοφόρων τον πλησιάζει, του πετά αντικείμενα και τον χτυπά, την ώρα που άλλοι ρίχνουν βόμβα μολότοφ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο στο οποίο φαίνονται κουκουλοφόροι να επιτίθενται σε αλλοδαπό άστεγο ο οποίος κοιμάται έξω από μαγάζι στη Λεμεσό το οποίο έπειτα παραδίδουν στις φλόγες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αλλοδαπός κοιμάται έξω από το μαγαζί, όταν ομάδα κουκουλοφόρων τον πλησιάζει, του πετά αντικείμενα και τον χτυπά, την ώρα που άλλοι ρίχνουν βόμβα μολότοφ στο κατάστημα και τρέπονται σε φυγή.

Να σημειωθεί ότι η γνησιότητα του βίντεο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να νιώθει κάποιος βλέποντας αυτούς τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους να κτυπάνε έναν απροστάτευτο άνθρωπο» είπε στο ΣΙΓΜΑ ο δήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης μιλώντας για το βίντεο. 

«Δεν είναι αυτές οι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε, δεν είναι αυτή η Λεμεσός της φιλοξενίας, της προόδου, του πολιτισμού. Αυτά τα ακραία εγκληματικά έχουν αφεθεί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό και προχωρούν σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες. Ζητάμε το αυτονόητο, οι υπεύθυνες τάξεις να διασφαλίσουν τη δημοσία τάξη και ασφάλεια των δημοτών» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η κυπριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 συνολικά προσώπων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό. Σήμερα Σάββατο οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου και τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας κρατούμενος ο οποίος φορούσε βραχιολάκι και ο διοργανωτής της διαδήλωσης.

Πηγή: sigmalive.com