Βιασμός 32χρονης στα Ανώγεια: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος από τα Ανώγεια.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος από τα Ανώγεια που έχει συλληφθεί από την αστυνομία έπειτα από καταγγελία 32χρονης σύμφωνα με την οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του 33χρονου Θεονύμφης Μπέρκη, ο 33χρονος εντολέας της υποστηρίζει πώς η σεξουαλική πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε με τη συναίνεση της ίδιας της 32χρονης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων σε κακή κατάσταση και οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έφερε σημάδια που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση και πιθανότατα ακόμα και σε βιασμό.

Από εκεί η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι στη συνέχεια διάβασαν το σχετικό έγγραφο στους συναδέλφους τους στο Ρέθυμνο.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του 33χρονου.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 33χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο οποίος σε βάρος του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού, φέρεται να προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει την 32χρονη στο κέντρο υγείας Ανωγείων όταν εκείνη κατά τη διάρκεια παρέας στα Ανώγεια ανέφερε πως δεν αισθάνεται καλά μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι ιατροδικαστής έχει εξετάσει τη νεαρή γυναίκα από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει κακώσεις που παραπέμπουν άγρια σεξουαλική κακοποίηση ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή: e kriti