Ανώγεια: Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης

Ανώγεια - Υπόθεση βιασμού: Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος

Ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί την σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με την συναίνεση της κοπέλας.

Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος άνδρας από τ' Ανώγεια, που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού 32χρονης, η οποία είχε πάει με την παρέα της στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο 33χρονος ήταν και αυτός που την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, σύμφωνα με το rethnea.gr,  είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, που ύψωσαν πανό το οποίο έλεγε: «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές – Καμία μόνη»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η γυναίκα με τον 54χρονο σύντροφο και την παρέα τους, κάθισαν μετά την εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία.

Τότε ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν διαπίστωσαν κάποια πράγματα που τους έβαλαν σε υποψίες. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο.

Οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, χωρίς να αποκλείεται και ο βιασμός.

Οι γιατροί επίσης ειδοποίησαν και τον σύντροφο της γυναίκας.

Ο 33χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη ενώ η 33χρονη από το Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι,  κατά τις πληροφορίες του Cretalive, ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί την σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με την συναίνεση της κοπέλας. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι όλη η παρέα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση μέθης. Επικαλούμενος δε και μάρτυρες, υποστήριξε ότι η 32χρονη έδειχνε "ερωτική διάθεση" προς το πρόσωπό του. Τέλος ανέφερε ότι την πήγε στο Κέντρο Υγείας αλλά ουδέποτε έφυγε από εκεί.

Πηγή: skai.gr