Στο «κάδρο» της αστυνομίας δύο νέα πρόσωπα για τον βιασμό της 12χρονης

Και οι δυο έχουν ταυτοποιηθεί και σύντομα αναμένεται να περάσουν την πόρτα της ΓΑΔΑ για εξηγήσεις.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Δυο νέα πρόσωπα έχουν μπει στο «κάδρο» των Αρχών της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για δυο πρόσωπα που σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς του ανηλίκων για το τι γνωρίζουν και αν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο ένας εκ των δυο είναι ο άντρας που φέρεται να έχει καταθέσει ονομαστικά τρία τραπεζικά εμβάσματα στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες πρόκειται για μικροποσά, -2 εμβάσματα των 25ευρώ και ένα των 20ευρώ-.

Στην απολογία της στην 33η ανακρίτρια η μητέρα της ανήλικης είχε ερωτηθεί για τα εμβάσματα αυτά και είχε υποστηρίξει πως δεν γνωρίζει ούτε τον λόγο που κατατέθηκαν σε λογαριασμό της τα χρήματα αλλά ούτε και τον άνθρωπο που τα κατέθεσε.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο πρόσωπο είχε αναφερθεί λίγες ημέρες νωρίτερα και η συνήγορος της 12χρονης κ.Ταραχοπούλου εξερχόμενη των δικαστηρίων . Όπως είχε πει ο άνθρωπος αυτός δεν έχει δώσει ακόμη εξηγήσεις στην αστυνομία.

Ο δεύτερος άντρας, που δεν φαίνεται να έχει άμεση συμμετοχή όσον αφορά τις επικοινωνίες και τους βιασμούς της ανήλικης αλλά πιθανόν να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, είναι αυτός που κατά την απουσία του από το μίνι μάρκετ ο Ηλίας Μίχος τον έβαζε στο «πόδι» του.,

Και οι δυο έχουν ταυτοποιηθεί και σύντομα αναμένεται να περάσουν την πόρτα της ΓΑΔΑ για εξηγήσεις.

Πηγή: skai.gr