Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Έξω από το ξενοδοχείο όπου έγιναν όλα, εμφανίστηκε κι ένα περιπολικό, όμως έφυγε κι αυτό προκαλεί νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skai μετά την αναγνώρισή τους από την κοπέλα, τα άλλα δύο άτομα κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία.

Για την υπόθεση με το βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν σε εξέλιξη δυο έρευνες. Η μια απ’ αυτές αφορά στο αν πίσω από την οργάνωση των πάρτι βρίσκεται κύκλωμα μαστροπείας.

Στην κύρια δικογραφία, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή που φώναξε χαρακτηριστικά “τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;“.

Σε εξέλιξη, συγχρόνως, είναι και η ανακριτική έρευνα όσον αφορά την καταγγελία του βιασμού, εξαιτίας της οποίας συνελήφθη ο 27χρονος και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση. Ο 27χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Η 24χρονη κοπέλα, στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της στις ανακριτικές Αρχές την περασμένη Παρασκευή, αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο. Έτσι, οι διαδικασίες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες.

Πολλά θα κρίνουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποδειχθεί αν είχαν ρίξει κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία στο ποτό του θύματος

Πηγή: thesstoday.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις