Βιασμός 24χρονης: Τα ευρήματα «κλειδί» -Πού κατευθύνεται η έρευνα των αρχών

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς η κοπέλα έχει δώσει ήδη τρεις καταθέσεις προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία.

Ωστόσο, εύρημα «κλειδί» αποτελούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της κοπέλας, τα οποία αναμένονται και θα δείξουν αν είχε λάβει υπνωτικά χάπια, αν είχε γίνει υπερβολική χρήση αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών.

Ενδεχομένως, τα στοιχεία αυτά να αναβαθμίσουν το κατηγορητήριο ή να επεκτείνει τις έρευνες των αρχών.

Οι αρχές ερευνούν, επίσης, εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου. Επίσης, εξετάζουν και τα κινητά τηλέφωνα.

Πέρα από τις τοξικολογικές αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου έχουν συλλέξει τα ρούχα της κοπέλας και του κατηγορούμενου.

Τι αποκάλυψε στις καταθέσεις η καταγγέλλουσα

Λίγες ώρες αφού ξύπνησε στο δωμάτιο η 24χρονη πήγε στην αστυνομία.

Εκεί κατήγγειλε το περιστατικό, είπε ποιος την προσκάλεσε στο πάρτι και περιέγραψε τι έγινε όταν ήθελε να φύγει από το ξενοδοχείο.

Ανέφερε ότι δεν θυμόταν ούτε πού ήταν το αυτοκίνητο της, καθώς ήταν ζαλισμένη από το ποτό. Όταν ανέβηκε στο διάδρομο είδε τρία άτομα που δεν είχε γνωρίσει στο πάρτι. Δεν θυμάται τίποτα από τη σουίτα.

Όταν ξύπνησε είδε ότι ήταν χωρίς εσώρουχο και στο τραπέζι υπήρχε ένα χαπάκι στυτικής διέγερσης. Κάλεσε το άτομο που την είχε προσκαλέσει, ο οποίος την κάλεσε σπίτι του, αλλά εκείνη δεν πήγε.

Μίλησε με τον δικηγόρο της και πήγε στο τμήμα.

Επίσης, είχε λάβει μια αναπάντητη κλήση από τον 27χρονο κατηγορούμενο. 

Οι αρχές πέρα από τον κατηγορούμενο ανέκριναν και το άτομο που έχει στο όνομά του τη σουίτα με ετήσια μίσθωση, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έλειπε στο εξωτερικό. Η κοπέλα είχε καταγγείλει εξ αρχής ομαδικό βιασμό.

Παρέμβαση Εισαγγελέα

Η έρευνα αναβαθμίστηκε μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Δόθηκε εντολή στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εποπτεύσει ο εισαγγελέας τις έρευνες, λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών.

Η εισαγγελία έχει διαχωρίσει δύο έρευνες με βάση το θέμα. Η μία είναι η καταγγελία της 24χρονης, ότι χωρίς τη συναίνεσή της υπέστη σεξουαλική κακοκποίηση. Η δεύτερη είναι η έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας
 

Πηγή: skai.gr