Βιασμός 24χρονης: Τα ίχνη ουσιών στις τοξικολογικές - Πώς αλλάζουν το κατηγορητήριο

Τρία άτομα έχει αναγνωρίσει η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα ανακαλεί στη μνήμη της τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και φέρεται να κατέθεσε πως θυμάται έναν από τα τρία άτομα να είναι από πάνω της και να της ξεκουμπώνει το παντελόνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι μπορεί οι δράστες να έριξαν κάτι στο ποτό της 24χρονης. Εντοπίστηκαν στον οργανισμό της ουσίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση και να μειώσουν τις αντιδράσεις του ατόμου.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αναβάθμιση του κατηγορητηρίου

Να σημειωθεί ότι στον 27χρονο που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Αυτή η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί και να αφορά ομαδικό βιασμό.

«Να υπενθυμίσουμε στους ‘’επίδοξους’’ των πλουσίων οικογενειών, ότι η ποινή είναι ισόβια», δήλωσε ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Καπερνάρος επεσήμανε επίσης ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη, να εποπτεύσει ο ίδιος του ανακριτικού έργου στην υπόθεση και πως ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr