Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή αναμένονται σήμερα άλλοι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί

Τρεις ακόμα έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη

Στον ανακριτή παρουσιάζονται σήμερα  Τρίτη, οι δύο από τους έξι ανήλικους που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στο Ίλιον.

Τρεις ακόμα έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

 Επίσης αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, για δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών. 

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου φέρονται να ήταν μπροστά  σε κάποια  του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Θα εξεταστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που έχουν καταγράψει ανήλικοι και τα εξετάζουν, με την εκδοχή των οπαδικών διαφορών να διερευνάται ενδελεχώς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο ενός εκ των κατηγορουμένων ακούγονται στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες παραπέμπουν σε συμπλοκές που έχουν γίνει κατά το παρελθόν, με ένα περιστατικό πριν από αρκετές δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, όπου ένας οπαδός τότε είχε “τιμωρηθεί” από τους οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.
 

Πηγή: skai.gr