Έκκληση για αίμα για τον 52χρονο εργαζόμενο καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε στη Λεωφόρο Σουνίου

Όπως επισημαίνουν από την τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή με οικίες και καταστήματα.

Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος στον άτυχο εργαζόμενο καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε παραμονή Χριστουγέννων σε τροχαίο, απευθύνει ο δήμαρχος Σαρωνικού.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δήμαρχος Πέτρος Φιλλίπου αναφέρει τα εξής:

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης».

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός, άγνωστο γιατί, έπεσε με δύναμη και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο στις 05:30 τα ξημερώματα της Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού, τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Το αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια στο ύψος του Lidl, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ.

Όπως επισημαίνουν από την τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή με οικίες και καταστήματα.

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, δυστυχώς τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως λένε από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του καθώς και ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου με πολλούς συνεργάτες του.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όπως λένε συνάδελφοι του 52χρονου, κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Πηγή: skai.gr