Στη ΓΑΔΑ τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης- Θέμα χρόνου οι συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ εκείνων για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα είναι πρόσωπα που αναγνώρισε το παιδί στη συμπληρωματική του κατάθεση

Του Μάκη Συνοδινού

Στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ,  στα γραφεία της υποδιεύθυνσης ανηλίκων έφτασαν πριν από λίγη ώρα τα τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. 
Πλέον αναμένεται αστυνομικοί της ασφαλείας να αποχωρήσουν από τα κεντρικό κτήριο της ΓΑΔΑ και να «φορέσουν» χειροπέδες στους τέσσερεις άντρες που κατηγορούνται πως βίασαν το κορίτσι.

Μεταξύ αυτών για τους οποίους υπάρχουν εντάλματα φέρεται να είναι πρόσωπα που αυτοβούλως εισήλθαν στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει με προφίλ που ταίριαζε στη 12χρονη, ωστόσο υποστήριξαν πως δεν την συνάντησαν ποτέ.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι τους αναγνώρισε ως βιαστές της στην δεύτερη φάση της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε
Ο «καυτός» φάκελος που περιείχε την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης και δρομολόγησε τις νέες εξελίξεις, εστάλη σύμφωνα με πληροφορίες εχτές το πρωί με την διαδικασία του κατεπείγοντος στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: skai.gr