Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προσέρχονται αυτοβούλως στις αρχές άνδρες που συνομιλούσαν με το κορίτσι

Υπενθυμίζεται πως σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνο νωρίτερα.

Δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως, την Κυριακή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Υπενθυμίζεται πως σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνο νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 34χρονο από την περιοχή των Αθηνών.

Ο 34χρονος φέρεται πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη μέσω chat διαδυκτιακής σελίδας και από εκεί έκλεισαν ραντεβού όπου ασέλγησε πάνω της κατόπιν αμοιβής.

Εντωμεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα, έλαβε από την Ανακρίτρια ο 36χρονος που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού.

Ο 36χρονος φέρεται να είναι "πελάτης" του Μίχου ,προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της  γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως "πελάτης" του Μίχου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας "ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής".

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πηγή: skai.gr