Κλείσιμο

Κικίλιας στον ΣΚΑΪ για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Nα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο

Όπως υπογράμμισε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός, πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο. Πρόσθεσε πως στο εξωτερικό γνωρίζουν από online πλατφόρμες που ζει και που εργάζεται ο κάθε παιδοβιαστής.

«Είναι  ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 212 – 213 που φαίνεται ότι έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής πολιτείας να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και εξαφανιστεί από τις λίστες.» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. 

 «Νομίζω και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν στη δικογραφία πάνω από 1.500 σελίδες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι  αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν πριν τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία ξέρετε υπάρχει online πλέον ποιος παιδόφιλος ζει και που. Ξέρουν οι οικογένειες ότι στο τάδε μαγαζί δουλεύει ένας παιδόφιλος, στη γειτονιά τους ζει ένας παιδόφιλος και είναι  σωστό, είναι ο τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.» υπογράμμισε ενώ τόνισε πως η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική πολιτεία δεν επέτυχε να προστατεύσει τα παιδιά μας μέχρι σήμερα με τα στοιχεία τα οποία βγαίνουν στη δημοσιότητα και τα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν. 

Την αυστηροποίηση του πλαισίου ζητησε μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας. «Είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο και, σας επαναλαμβάνω, βλέπετε ότι για "ψύλλου πήδημα" διαπομπεύονται και γίνονται βορά στα θηρία, για κάθε είδους απάτη, μικροαπάτη και λοιπά. Πόσο μάλλον για τους παιδοβιαστές, σκεφτείτε πώς αισθάνονται στη μέση ελληνική οικογένεια μια μάνα, ένας πατέρας αυτή τη στιγμή έχοντας δει όλα αυτά τα πράγματα.»

Πηγή: skai.gr