Βέροια: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της 29χρονης - «Δεν πιστεύω ότι η αδελφή μου έκανε τέτοιο πράγμα»

"Είμαστε συντετριμμένοι" λέει ο αδελφός της 29χρονης που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μωρού της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 29χρονης που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μωρού της.

“Είμαστε συντετριμμένοι με αυτό που συνέβη, η μάνα μας κλαίει όλη μέρα και ο παππούς είναι σε άθλια κατάσταση έχει καταρρεύσει”, λέει χαρακτηριστικά στο GRTimes ο αδελφός της 29χρονης.

Το σπίτι στο μικρό χωριό του Σταυρού Ημαθίας έχει βυθιστεί σε βαθύ πένθος. Τίποτα δε θυμίζει το σκηνικό που υπήρχε εκεί λίγες μέρες πριν, όταν η 29χρονη με την μητέρα και τον αδελφό της περνούσαν όμορφες στιγμές στο σπίτι του παππού τους. Εκεί ζούσαν όλοι μαζί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον παππού να έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά στην κόρη και στα εγγόνια του που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να βρεθεί τρόπος να μείνουν κάπου αφήνοντας το σπίτι τους στη Βέροια.

Λίγο καιρό αργότερα όπως λέει ο αδελφός της 29χρονης ο παππούς δέχεται το πρώτο μεγάλο πλήγμα της ζωής του με το χαμό της συζύγου του.

“Ήταν μαχαιριά για τον παππού και για όλους μας όταν πέθανε η γιαγιά, ήταν μια ζωή μαζί αγαπημένοι. Πού να φανταζόταν και εκείνος και εμείς ότι δύο μήνες μετά θα χτυπούσε τόσο μεγάλο κακό το σπίτι μας. Δε μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω όλο αυτό που έγινε. Δεν πιστεύω ότι η αδελφή μου έκανε τέτοιο πράγμα στο παιδί της. Η μάνα μου είναι χάλια κλαίει όλη μέρα, ο παππούς δε μπορεί να το διαχειριστεί με τίποτα”, λέει ο αδελφός της μιλώντας αποκλειστικά στο GRTimes.

Πηγή: grtimes.gr