Κλείσιμο

Τζορτζ Τσούνης: Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα μας εμπνέει για πάντα

"Η αφοσίωσή της, οι ακούραστες προσπάθειές της και η θετική της επίδραση στην κοινωνία θα μας εμπνέουν για πάντα" 

 Η θετική επίδραση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην κοινωνία θα μας εμπνέει για πάντα, τονίζει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνης.

«Στενοχωρήθηκα βαθιά στο άκουσμα του θανάτου της ανθρωπίστριας, φιλάνθρωπου, υπερασπίστριας της υγείας των παιδιών και αγαπημένης φίλης Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η αφοσίωσή της, οι ακούραστες προσπάθειές της και η θετική της επίδραση στην κοινωνία θα μας εμπνέουν για πάντα. Η Όλγα και εγώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη που έδειξε στην οικογένειά μας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της» τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στο μήνυνά του στο Twitter. 

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν εθνικός θησαυρός. Η προσφορά της στον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία των πολιτών είναι ανυπολόγιστη. Είχα την τιμή να θεωρηθώ φίλος της. Στις συζητήσεις μας κυριαρχούσε όλη η απίστευτη δουλειά στην οποία επιδόθηκε και βοήθησε τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας. Ήταν μια φίλη που προκαλούσε έμπνευση και έμαθα τόσα πολλά από αυτήν» πρόσθεσε αργότερα ο Ελληνοαμερικανός πρέσβης.

Πηγή: skai.gr