Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν σε ένα 24ωρο στις ελληνικές θάλασσες

Οι τρεις λουόμενοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες της Βουλιαγμένης, Αρτέμιδας και Τολού

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ένα 24 ωρο στις ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα, στη Βουλιαγμένη, Αρτέμιδα και Τολό. 

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή όρμου Βουλιαγμένης Αττικής, 79χρονη γυναίκα .

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Αρτέμιδας Αττικής, 74χρονος άνδρας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Τολού Αργολίδας, 73χρονος άνδρας.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και ιδιώτες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Πηγή: skai.gr