Τραυματισμός 15χρονου στην Άνδρο: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής του ταχύπλοου

Ταχύπλοο

Ο ανήλικος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και ώμο.

Υπό την επήρεια αλκοόλ βρέθηκε ότι ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο τραυματίστηκε ο 15χρονος, σε αλκοολόμετρηση που έγινε από τα στελέχη του λιμεναρχείου Άνδρου.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο 15χρονος διενεργούσε ερασιτεχνική αλιεία με ψαροντούφεκο σε κοντινή απόσταση από την ακτή και το ταχύπλοο τον χτύπησε μάλλον με τη γάστρα του.

Ο ανήλικος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και ώμο.

Όπως αναφέρει το Εν Άνδρω, ο 15χρονος έκανε ψαροντούφεκο με έναν φίλο του και μάλιστα είχαν βάλει και τις απαραίτητες σημαδούρες. Όταν είδαν το σκάφος να έρχεται προς το μέρος τους έγνεφαν για να τους δει ο χειριστής, σύμφωνα με μαρτυρίες. Αφού ο χειριστής δεν είδε τα παιδιά, εκείνα βούτηξαν προς το βυθό για να αποφύγουν τον κίνδυνο το ένα όμως χτύπησε στο αριστερό του χέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι. Η μητέρα του ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία.

Ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου που χθες συνελήφθη με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πηγή: skai.gr