Κλείσιμο

Βόλος: Απείλησε τη γυναίκα του με κατσαβίδι -«Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»

Κατσαβίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε βίαια ξεσπάσματα κατά το παρελθόν σε βάρος της συντρόφου του, η οποία ωστόσο δεν άντεξε άλλο και αυτή τη φορά ειδοποίησε την αστυνομία, φοβούμενη για τη ζωή της.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Βόλου κάθισε ένας 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής απείλησε την 26χρονη σύντροφό του ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις» κρατώντας ένα κατσαβίδι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μάλιστα του ανήλικου παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε βίαια ξεσπάσματα κατά το παρελθόν σε βάρος της συντρόφου του, η οποία ωστόσο δεν άντεξε άλλο και αυτή τη φορά ειδοποίησε την αστυνομία, φοβούμενη για τη ζωή της. Την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης και αναμένεται σήμερα να απολογηθεί.

Πληροφορίες από: Magnesianews και Gegonota