Τραγωδία στην Κόρινθο: Γνωστός επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος ο ένας από τους δύο νεκρούς στο τροχαίο

Ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στην καραμπόλα στην Πατρών-Κορίνθου - Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Παραλίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα αλλά και στην Παραλία η είδηση πως ο ένας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Κόρινθο είναι ο γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου.

Ο Δημήτρης Αλεξίου, γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο.

Τροχαίο

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Πηγή: www.pelop.gr