«Τοξοβόλος»: Για ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης και γιάφκες ψάχνουν οι αρχές (vid)

Για ασύλληπτα μέλη ψάχνουν οι αρχές καθώς βλέπουν την πιθανότητα να υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στην οποία συμμετείχε ο « Τοξοβόλος». Δεν θεωρούν τυχαία τη συγκυρία της εξαφάνισης του «Τοξοβόλου» και της 28χρονης συνεργού της Πόλας Ρούπα. 

Θεωρούν, μάλιστα ότι η επαφή τους έχει γίνει μέσα από τη φυλακή αλλά και μέσω των «Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς εικάζεται πως η 28χρονη είχε έρθει σε ρήξη με την Πόλα Ρούπα.

Σήμερα, Παρασκευή, μεταφέρθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στην Ευελπίδων ο «Τοξοβόλος» όπου θα του ασκηθεί ποινική δίωξη για δέκα αδικήματα, καθώς επίσης και οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του.

Επόμενος στόχος των αρχών είναι να εντοπίσουν κρησφύγετα και γιάφκες, γι’ αυτό θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων καθώς επίσης και φωτογραφίες τους.

Ο 32χρονος «Τοξοβόλος του Συντάγματος» συνελήφθη, μαζί με άλλες δύο γυναίκες, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από μια ληστεία σε τράπεζα στην οποία συμμετείχε ο «Τοξοβόλος», καθώς βρέθηκε το DNA του στο κλεμμένο αυτοκίνητο.
 

Πηγή: skai.gr