Το SMS των ελληνικών αρχών σε μετανάστες: Ενισχύουμε τα μέτρα ασφαλείας, μην περνάτε τα σύνορα (pic)

Αποτρεπτικό μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα προσφύγων και μεταναστών που σκοπεύουν να επιχειρήσουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας αποστέλουν οι ελληνικές αρχές.

Όπως αναφέρει το SMS, η Ελλάδα ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων της στο μέγιστο και προειδοποιεί μετανάστες και πρόσφυγες να μην επιχειρήσουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα.

Αναλυτικά το μήνυμα στα Ελληνικά:

Από το Ελληνικό κράτος: Η Ελλάδα ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων της μέγιστο επίπεδο. Μην επιχειρήσετε να περάσετε παράνομα τα σύνορα.

«Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα πρόσφορα μέσα για την ενημέρωση των ανθρώπων που παρακινούμενοι από fake news κινούνται ή συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία των ανατολικών μας συνόρων. Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιούμε τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στα σύνορα ώστε να ενημερωθούν οι συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Προσθέτουν ότι χιλιάδες ξένα κινητά που βρίσκονται κοντά στην περιοχή λαμβάνουν τα παρακάτω μηνύματα καθώς πλησιάζουν τα σύνορα: «Από την Ελληνική Δημοκρατία: Η Ελλάδα αυξάνει τα μέτρα φύλαξης των συνόρων στο μέγιστο βαθμό. Μην αποπειραθείτε να περάσετε παράνομα τα ελληνικά σύνορα».

Πηγή: skai.gr