Κλείσιμο

Καταπέλτης το κατηγορητήριο για τον 53χρονο από τον Κολωνό - Τι κατέθεσε το 12χρονο κορίτσι

Ο άνδρας για 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε για 50 ευρώ το 12χρονο κορίτσι -  Περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι και παιδεραστές είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο. Έντονες αποδοκιμασίες στα δικαστήρια

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Με δάκρυα στα ματια εξιστόρησε στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων τον εφιάλτη που περνούσε η 12χρονη κοπέλα από τον Κολωνό, ενώ πολλές φορές ξέσπασε και σε λιγνούς κυρίως όταν αναφερόταν στους βιασμούς που υπέστη από τον 53χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρατηρητικότητα συγγενή της τον Αύγουστο - η οποία παρατήρησε ότι το παιδί δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της - ήταν αρκετή ώστε να ενημερώσει την μητέρα της, η οποία και έκανε καταγγελία στο ανηλίκων της ασφαλείας Αττικης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφαλείας άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο ενώ έβγαλαν «λαβράκι» όταν ανακάλυψαν ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εκεί ο επιχειρηματίας «ψάρευε» τους πελάτες και παζάρευε κυριολεκτικά την ανήλικη έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Ο 53χρονος εκμεταλλευόμενος την άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας της 12χρονης, της πρόσφερε δουλειά στο κατάστημα που έχει στο Κολωνό. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί -ούτε και η μητέρα της η οποία εργαζόταν στο εν λόγω κατάστημα -, ότι εκεί μέσα θα ξεκίναγε ο εφιάλτης για την ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 12χρονη επί τέσσερεις ολόκληρους μήνες ζούσε έναν γολγοθά στα χέρια του 53χρονου ο οποίος αφού την βίαζε μέσα στο κατάστημα του την εξέδιδε και σε παιδόφιλους. Το συγκλονιστικό για τις Αρχές είναι ότι εντόπισαν περισσότερους από 200 παιδόφιλους και παιδεραστές οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο και είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνερευθούν με την ανήλικη.

Σύμφωνα με την 12χρονη, ο 53χρονος όλο αυτό το διάστημα την είχε αναγκάσει να συναντήσει τουλάχιστον 10 άντρες ενώ κάποια από τα ραντεβού κλείνονταν στο σταθμό μετρό της περιοχής. 

Ο 53χρονος συνελήφθη το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή. Στα δικαστήρια έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες. 

Κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Πηγή: skai.gr