Κλείσιμο

Μανώλης Σφακιανάκης στο skai.gr για την υπόθεση του Κολωνού: «Θα βρεθούν οι παιδεραστές - Όλες οι κινήσεις μέσω Διαδικτύου καταγράφονται»

Ο πρόεδρος του CSI Institute  δεν αποκλείει μάλιστα φωτογραφίες των εμπλεκομένων της υπόθεσης να δουν το φως της δημοσιότητας μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός 

«Το κακό κρύβεται δυστυχώς πολύ πιο καλά και εύκολα. Στις περιπτώσεις αυτές ο μόνος κανόνας ο οποίος λειτουργεί είναι ένας: όταν το παιδί μας είναι κοντά μας και μας μιλάει, μας εξομολογείται» λέει ο πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης στο skai.gr, με αφορμή την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον 53χρονο στον Κολωνό. 

Όσο για τους 200 παιδόφιλους - παιδεραστές που φαίνεται πως προσέγγισαν μέσω Διαδικτύου τον 53χρονο ώστε να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη ο κ. Σφακιανάκης υποστηρίζει ότι όλες οι κινήσεις που γίνονται μέσω Διαδικτύου καταγράφονται.

Δεν αποκλείει μάλιστα φωτογραφίες των εμπλεκομένων της υπόθεσης να δουν το φως της δημοσιότητας μετά από εισαγγελική παραγγελία ώστε να εξακριβωθεί αν και αν άλλοι ανήλικοι έχουν πέσει στα δίχτυα τόσο του 53χρονου όσο και των υπόλοιπων αντρών .
 

Πηγή: skai.gr