Θεσσαλονίκη - Υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας: Προφυλακιστέα η 25χρονη - «Τη συγχωρώ», λέει το θύμα

«Λέω πως τώρα δεν θα ζήσω...» είπε η 27χρονη που μίλησε από το νοσοκομείο για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε. Παράλληλα, η 25χρονη σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέα με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

«Τη συγχωρώ γιατί είναι μάνα και έχει δύο παιδιά και πρέπει να τα μεγαλώσει», δηλώνει η 27χρονη-θύμα της επίθεσης με μαχαίρι για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον Alpha δήλωσε πως δεν γνωρίζει γιατί η 27χρονη προέβη σε αυτή την επίθεση τραυματίζοντάς την όπως είπε σε κοιλιά και ώμο. «Αν την είχα μπροστά μου, θα της μιλούσα ωραία, δεν ξέρω αυτή πώς ήρθε και με μαχαίρωσε. Εγώ θα συζητούσα μαζί της ωραία και όχι να έρθει να μου επιτεθεί», ανέφερε συγκεκριμένα

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή της, είπε: «Σε μία στιγμή αυτό σκέφτηκα, λέω πως τώρα δεν θα ζήσω...» ενώ για τη στιγμή της επίθεσης, επιβεβαίωσε ότι έτρεξε μέσα στο σπίτι με το μαχαίρι στον ώμο της και η αδελφή της το αφαίρεσε. «Εγώ λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ, ήμουν πολύ χάλια», πρόσθεσε.

Την ώρα της επίθεσης όπως είπε είχε βγει από το σπίτι για να πάρει έναν καφέ και ξαφνικά η 25χρονη εμφανίστηκε μπροστά της: «Βγήκα από το σπίτι μου και πήγαινα στην αδελφή μου όπως πάω για έναν καφέ, και με φώναξε εκείνη τη στιγμή. Εγώ έτσι όπως την είδα όμως, δεν μου φάνηκε ότι ήθελε να μιλήσουμε γιατί έτρεχε και εκείνη τη στιγμή που ήμουν την πόρτα της αδελφής μου, έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στην κοιλιά»

Για τον άντρα της δράστιδας. ξεκαθάρισε ότι είναι απλά φίλοι «Δεν είχαμε σχέση ερωτική ούτε ζευγάρι ήμασταν, αυτή είχε μια ζήλια. Δεν περίμενα ότι θα έρθει να με μαχαιρώσει».

Προφυλακιστέα η 25χρονη δράστιδα της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 25χρονη όπως μεταδίδει το Grtimes.gr , μετά την απολογία της, για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι
δεν ήθελε να την σκοτώσει την παθούσα αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.


Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Δείτε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 25χρονης , Θανάσης Χατζάκος:

Πηγή: skai.gr