Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Του επιτέθηκαν έξι άτομα

Οι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις - «Έχει κλείσει το μάτι του, δέχθηκαν και δαγκώματα»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το metrosport.gr ο 19χρονος Γιάννη Μανωλιούδη, από την Κρήτη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην περιοχή του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ όπως δήλωσε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 ο ατζέντης και εκπρόσωπός του, Διονύσης Γιαννόπουλος, ένας άλλος φίλος του, της ίδιας παρέας έχει ακόμη και δαγκώματα στο αυτί (!) και το δάχτυλό του:

«Ενημερωθήκαμε το βράδυ από τους γονείς, είναι από το Ρέθυμνο. Δέχθηκε απρόκλητη σωματική επίθεση σε νυχτερινή έξοδο, είχαν άδεια και το θέμα είναι προς διερεύνηση. Για το περιστατικό έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και θα εκδικαστεί το πρώτο 15ημερο του Νοεμβρίου. Η επίθεση έγινε κοντά στην πύλη του λιμανιού και γι’ αυτό η υπόθεση βρίσκεται στην αρμοδιότητα των λιμενικών αρχών. Δέχθηκαν επίθεση από μια παρέα έξι ατόμων περίπου οι εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν».

«Έχει κλείσει το μάτι του, δέχθηκαν και δαγκώματα»

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μανωλιούδη, ο Διονύσης Γιαννόπουλος τόνισε: «Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Έχει ήδη ένα κάταγμα στο ζυγωματικό και θα γίνει αξιολόγηση αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Έχει κλείσει το ένα του μάτι και έχει χτυπήματα στο κεφάλι. Ο άλλος φίλος από την παρέα νοσηλεύεται με πιο ελαφριά τραύματα. Του δάγκωσαν το αυτί και το δάχτυλο!

Θέλουμε να δούμε αν υπάρχει θέμα κινήτρου λόγω της ποδοσφαιρικής του ιδιότητας. Δεν παραλάβαμε όλο το φάκελο της δικογραφίας. Έχει γίνει στις 4 τα ξημερώματα το περιστατικό».

«Δεν είχε συμβεί τίποτα πριν»

Περιγράφοντας το περιστατικό ο Διονύσης Γιαννόπουλος είπε: «Ήταν μια παρέα 4-5 άτομα και την ώρα που πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητο δέχθηκαν την επίθεση από την άλλη παρέα. Στη διασκέδαση όλα ήταν απόλυτα ήρεμα. Δεν είχε γίνει κάτι πριν. Έδωσε μια πρώτη κατάθεση, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει πολλά λόγω της κατάστασής του, είχε υποστεί διάσειση. Αν με τα χτυπήματα αυτά χάσει όλη την ποδοσφαιρική σεζόν, καταλαβαίνεται ότι η βλάβη έχει συνμέπεια και στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ανήκει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από 12 ετών, μεγάλωσε στους ξενώνες, είναι κόσμημα ο χαρακτήρας του και δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Οι άλλοι 2 φιλοι του ειδοποίησαν το λιμενικό. Δεν είχαμε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τις Αρχές με το άκουσμα ότι είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».

Πηγή: thestival.gr