Στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ τα οστά που εντοπίστηκαν στα Δερβενοχώρια - Ερευνάται αν ανήκουν στο Μάριο Παπαγεωργίου

«Η μητέρα του είναι μέσα στην αγωνία και περιμένει τα αποτελέσματα της ταυτοποίησηςι» επισημαίνει στον skai.gr o δικηγόρος, Νικόλαος Ρουσσόπουλος

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αποφανθούν αν τα οστά που βρέθηκαν μέσα σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια την προηγούμενη βδομάδα, ανήκουν στον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

Δέκα χρόνια μετά αν ταυτοποιηθεί πως τα οστά ανήκουν στον άτυχο Μάριο θα κλείσει ένας κύκλος αγωνίας για την μητέρα του, που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να ψάχνει που βρίσκεται ο «τάφος» του παιδιού της.

Τα οστά που εκτιμάται πως είναι τμήματα των κάτω άκρων καθώς και κάποια τμήματα από το κρανίο, εντοπίστηκαν από σπηλαιολογική ομάδα και έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά καθώς εκεί υπάρχει αποθηκευμένο DNA του Μαριου.

«Η μητέρα του είναι μέσα στην αγωνία και περιμένει τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης γιατί αυτό που από την πρώτη στιγμή ζητάει είναι να έχει κάτι ώστε να φτιάξει ένα τάφο για το παιδί της να μπορεί να πηγαίνει να ανάψει το καντηλάκι» λέει μιλώντας στον skai.gr o Νικόλαος Ρουσσόπουλος δικηγόρος της μητέρας.

Οσον αφορά το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης, σύμφωνα με τον κ.Ρουσσόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις  σε οκτώ ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση για άμεση συνέργεια.

Πηγή: skai.gr