Θεσσαλονίκη: Μεγάλη συγκέντρωση κατά του εργασιακού - Αποκλεισμένο το κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώσεις και πορείες εργατικών σωματείων και φορέων στο άγαλμα Βενιζέλου, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώσεις και πορείες εργατικών σωματείων και φορέων στο άγαλμα Βενιζέλου, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου.

Το κέντρο της πόλης έχει καταστεί αδιαπέραστο καθώς σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα κλειστή είναι η οδός Εγνατία με αποτέλεσμα να εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς άλλες οδούς.

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιούνται δύο συγκεντρώσεις και πορείες:

Από τις 10:30 εργατικά σωματεία και φορείς έχουν συγκεντρωθεί στο άγαλμα Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση έχει αρκετό κόσμο, που υπολογίζεται σε περίπου 3.000, ενώ πραγματοποιούνται και ομιλίες.

Επίσης από τις 10:30 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα. Στη συγκέντρωση μαζεύτηκαν περίπου 200 άτομα, τα οποία ξεκίνησαν πριν λίγο πορεία διαμαρτυρίας επί της οδού Εγνατία.

θεσσαλονίκη

θεσσαλονίκη


 

Πηγή: skai.gr