Θεσσαλονίκη: Πήγαν για ποδοσφαιρικό ματς και έφυγαν με... φακούς - Έσβησαν τους προβολείς για οικονομία - Δείτε βίντεο

Οι ομάδες δεν ενημερώθηκαν ωστόσο ποτέ ότι οι προβολείς δεν θα ανάψουν λόγω εξοικονόμησης ενέργειας

Με... φακούς από τα κινητά τους αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο του ΔήμοςΣυκεών παίχτες και οι περίπου 70 φίλαθλοι καθώς ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος όχι μόνο δεν έγινε ποτέ αλλά δεν άναψαν ποτέ και οι προβολείς του γηπέδου για... εξοικονόμηση ενέργειας.

Ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων Πεύκων Θεσσαλονίκης και Ελπίδας Συκεών αποχώρησαν από το γήπεδο με αναμμένους τους φακούς από τα κινητά τους. 

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει βράδυ από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Μόνο που ο Δήμος Συκεών, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Δ. Απατσίδης, είχε ενημερώσει την ΕΠΣ ότι για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας δεν θα είναι ανοιχτοί οι προβολείς τη νύχτα.

Οι ομάδες δεν ενημερώθηκαν ωστόσο ποτέ κι έτσι το ματς δεν άρχισε ποτέ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου, οι αγώνες μπορούν να γίνονται μόνο υπό το φως της ημέρας, ενώ για τις προπονήσεις τις καθημερινές, θα ανάβουν οι μισοί προβολείς.

Λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας, που έχει οριστεί για τους δήμους στο 10% ο προγραμματισμός αγώνων γίνεται πλέον με το φως της ημέρας ενώ οι προπονήσεις στα γήπεδα μόνο με τους μισούς προβολείς.

Πηγή: skai.gr