Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε σε ψαράδικο - Δείτε φωτογραφίες

Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε με σφοδρότητα τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε ένα ιχθυοπωλείο κατέληξε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στις Συκιές Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της νύχτας, που η πόλη επλήγη με σφοδρότητα από την κακοκαιρία.

Η δύναμη του νερού ήταν τέτοια έσπασε την είσοδο του καταστήματος και το αυτοκίνητο μπήκε μέσα, μαζί με φερτά υλικά όπως πέτρες και χώματα.

Αυτοκίνητο σε ψαράδικο

Αυτοκίνητο σε ψαράδικο

Με σφοδρότητα πλήττει το κύμα κακοκαιρίας την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, με έντονες βροχές, καταιγίδες και πλημμυρικά φαινόμενα. Έντονα είναι τα φαινόμενα και σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 300 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από τη δυτική Θεσσαλονίκη και το κέντρο της πόλης, όπου επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει.

Κλειστό είναι το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό. 

Το βράδυ της Κυριακής, εστάλη μήνυμα από το 112 στη Θεσσαλία και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο.

Στο μήνυμα, γίνεται σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε εχθές η ΕΜΥ, μέχρι και το απόγευμα, στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, θα σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. 

Αυτοκίνητο σε ψαράδικο

Αυτοκίνητο σε ψαράδικο

Πηγή: skai.gr