Άστεγος στη Θεσσαλονίκη τραυμάτισε αστυνομικό και στην κατοχή του βρέθηκε «οπλοστάσιο» - Δείτε φωτογραφίες

Ο συλληφθέντας είχε στην κατοχή του δύο μεγάλους σάκους στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρία αεροβόλα πιστόλια, έξι φυσίγγια, γκαζάκια, χρηματικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ (29/6) στην είσοδο του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πεζής Περιπολίας συνέλαβαν 42χρονο άνδρα, ο οποίος αφού πρώτα τραυμάτισε αστυνομικό στην συνέχεια κατά τον έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 22.30 μ.μ. όταν οι αστυνομικοί, ενώ περιπολούσαν εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού εντόπισαν άνδρα ο οποίος περιφερόταν σε ένταση εκτός της εισόδου του κτιρίου που στεγάζει τον Σταθμό του ΟΣΕ και παρενοχλούσε περαστικούς, δημιουργώντας προβλήματα.

Βλέποντας την κατάσταση οι αστυνομικοί του Τμήματος Πεζής Περιπολίας προέβησαν σε έλεγχο του ατόμου, τον οποίο όχι μόνο αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια άρχισε να βρίζει και να επιτίθεται λεκτικά στους αστυνομικούς. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς από το τσαντάκι του έβγαλε ξαφνικά ένα ζευγάρι χειροπέδες τις οποίες προσπάθησε να περάσει σε έναν εκ των αστυνομικών που επιχειρούσε να διενεργήσει τον έλεγχο, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

Ο 42χρονος αφού αντιστάθηκε στη σύλληψή του ακόμη και όταν στο σημείο έφτασαν κι άλλοι αστυνομικοί, δίνοντας χτυπήματα με χέρια και με πόδια, τελικά με συντονισμένες προσπάθειες συνελήφθη.

Το αξιοπερίεργο είναι, ότι κατά τον έλεγχο που έγινε στη συνέχεια, ο συλληφθέντας που αποδείχθηκε ότι ήταν άστεγος, είχε στην κατοχή του δύο μεγάλους σάκους στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρία αεροβόλα πιστόλια, έξι φυσίγγια, γκαζάκια, χρηματικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες.

Θεσσαλονίκη: Άστεγος τραυμάτισε αστυνομικό και στην κατοχή του βρέθηκε «οπλοστάσιο»

Να σημειωθεί ότι λόγω του τραυματισμού που υπέστη ένας εκ των αστυνομικών μετέβη σε εφημερεύον νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ εναντίον του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Άστεγος τραυμάτισε αστυνομικό και στην κατοχή του βρέθηκε «οπλοστάσιο»

Πηγή: GR TIMES