Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του μπάτλερ το 2013 ζητά ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά την επανάληψη της δίκης στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς έκανε δεκτό το αίτημα της μητέρας του θύματος με το σκεπτικό ότι η αθωωτική απόφαση δεν έχει ειδική αιτιολογία

Την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τη δολοφονία του μπάτλερ στους Ελαιώνες Θεσσαλονίκης το 2013 ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Ο 36χρονος γόνος επιχειρηματικές οικογένειας είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το φόνο του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα τον Φεβρουάριο του 2013. Το πτώμα του είχε βρεθεί στην πισίνα της βίλας του Πανοράματος όπου εργαζόταν ο 25χρονος και η μητέρα του.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά την επανάληψη της δίκης στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς έκανε δεκτό το αίτημα της μητέρας του θύματος με το σκεπτικό ότι η αθωωτική απόφαση δεν έχει ειδική αιτιολογία.

Αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου του Αρείου Πάγου για το αν θα γίνει δεκτή η αναίρεση.

Πηγή: thestival.gr