«Τρελό» φορτηγό έπεσε σε τέσσερα οχήματα στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς κείνη τη στιγμή στο σημείο δεν περνούσαν αυτοκίνητα ή πεζοί 

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στο ύψος της Μπότσαρη, όταν ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρασύροντας δύο και πέφτοντας σε άλλα δύο αυτοκίνητα.
Το αγροτικό αυτοκίνητο κινούνταν επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή με κατεύθυνση ανατολικά.

Ξαφνικά, όπως δήλωσαν και αυτόπτες μάρτυρες επιτάχυνε και με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε δύο αυτοκίνητα πού βρισκόταν στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας. Αμέσως μετά το όχημα που βρισκόταν εκτός ελέγχου πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατέληξε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός καθώς εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιο δίκυκλο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός, ηλικίας περίπου 65 χρόνων, να υπέστη κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ ο ίδιος φέρεται να είπε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπήρχε μηχανική βλάβη.

Ο οδηγός του αγροτικού πάντως διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes:

Αυτήν την ώρα, στο ρεύμα της Καραμανλή προς ανατολικά επικρατεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα το οποίο αναμένεται να αποκατασταθεί σε λίγο, καθώς στο σημείο έσπευσαν οχήματα οδικής βοήθειας για να απομακρύνουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα.

Πηγή: grtimes.gr