Γεωργία Καλτσή: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για το τροχαίο - «Μου έδιναν 1% ζωή»

Το τροχαίο συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Πριν από 8 χρόνια, ένα τροχαίο έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Γεωργίας Καλτσή, αθλήτριας στην ξιφασκία και πρωταγωνίστριας της νέας σειράς του στο ΑΝΤ1+ «Στα 4».

Ήταν μόλις 21 ετών όταν σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύντροφός της. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν βγήκε από τη λεωφόρο και χτύπησε στην είσοδο μιας τράπεζας.

Η ίδια και οι δύο φίλες της κατάφεραν να βγουν ζωντανές, αλλά όχι και ο 22χρονος Αποστόλης, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η Γεωργία Καλτσή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, όσο και για το τροχαίο. Το τροχαίο συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

«Ήμασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε. Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με "κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της. 

Και συνέχισε: «Ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με ‘’συναρμολόγησαν’’. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν». 

Η Γεωργία Καλτσή στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ξύπνησε μετά από 24 ημέρες από το κώμα. «Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, αλλά ούτε και ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πώς θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι "έφυγε" κι ο φίλος μου», πρόσθεσε. 

Τέλος, για το νέο της βήμα στην υποκριτική, η ίδια είπε: « Ο ρόλος της Στέλλας μου "κολλάει" απόλυτα».

Πηγή: skai.gr