Κλείσιμο

Τρύπα σε προαύλιο σχολείου «κατάπιε» φορτηγό του δήμου Πυλαίας

Βαρύ όχημα του δήμου που βρέθηκε για εργασίες μέσα στην αυλή, προκάλεσε καθίζηση στο οδόστρωμα και εγκλωβίστηκε σε τρύπα, η οποία έκρυβε βόθρο που δεν είχε μπαζωθεί ποτέ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, μεγάλο φορτηγό του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη μπήκε μέσα στο προαύλιο για να κάνει εργασίες. Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν γονείς, το έδαφος στο προαύλιο του σχολείου υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσουν σε μια μεγάλη τρύπα, οι ρόδες του φορτηγού.

Χρειάστηκε η επέμβαση άλλου οχήματος για να απομακρυνθεί το φορτηγό. Στη συνέχεια με κώνους αποκλείστηκε το σημείο της αυλής.

καθίζηση

Σήμερα το σχολείο δεν λειτούργησε μετά από απόφαση του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, όπως αναφέρουν οι γονείς, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης. «Από θαύμα δεν είχαμε πιο σοβαρό ατύχημα. Σε αυτή την αυλή παίζουν όλα τα παιδιά του σχολείου», αναφέρουν.

Πάντως ερωτήματα προκαλεί τόσο η κατάσταση του εδάφους της αυλής η οποία όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι σαν μια λεπτή φλούδα, γεγονός που επισημαίνουν και οι γονείς.