Δραματική έκκληση Μπέου στον Βόλο: Πού πάτε; μείνετε σπίτια σας, μη βγαίνετε - Βίντεο και φωτό

Σε βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται να διώχνει πολίτη που κινούταν με το αυτοκίνητό του μέσα στην κακοκαιρία και να τον προτρέπει να γυρίσει σπίτι του

Με σφοδρότητα πλήττει τον Βόλο το κύμα κακοκαιρίας Elias, μόλις 20 μέρες από τo πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel. Τεράστιος όγκος νερού πέφτει αυτή την ώρα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, ενώ από το πρωί και κατά διαστήματα οι καταιγίδες είναι ισχυρές.

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας έχει φουσκώσει επικίνδυνα και βρίσκεται στα όριά του, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια. Με μήνυμά της μέσω του 112 η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει την κυκλοφορία στον Βόλο.

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα σε διάφορα σημεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα συντονίζοντας τα συνεργεία.

Σε βίντεο που κατέγραψε το TheNewspaper.gr εμφανίζεται να διώχνει πολίτη που κινούταν με το αυτοκίνητό του μέσα στην κακοκαιρία και να τον προτρέπει να γυρίσει σπίτι του.

Μήνυμα 112 για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου εστάλη στους κατοίκους - Κλειστά τα σχολεία στην περιοχή την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πηγή: thenewspaper.gr