The Voice: Εξαιρετικές φωνές, παιχνίδια στρατηγικής και μεγάλες προκλήσεις

Οι κριτές με πλατιά χαμόγελα μας καλωσόρισαν σε ακόμη ένα επεισόδιο του "The Voice". Άκουσαν εξαιρετικές φωνές και δυσκολεύτηκαν υπερβολικά πολύ να διαλέξουν τις καλύτερες

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν ο Μανώλης Σχοιναράκης. Ο 26χρονος τραγούδησε για πρώτη φορά σε μεγάλη σκηνή και κατάφερε να "κερδίσει" τον Πάνο Μουζουράκη με το "Κι έμεινα εδώ".

Ο Μανώλης πλέον αποτελεί μέλος των "Τυμπανιστών" και το μόνο σίγουρο είναι πως θα  διδαχθεί πολλά κι χρήσιμα πράγματα στην συνέχεια του διαγωνισμού. Μάλιστα ο ερμηνευτής από την Ρόδο δήλωσε ότι τραγουδά ότι τραγουδιέται και ο Πάνος του είπε πως στην επόμενη φάση του διαγωνισμού θα τον περιμένει μια τεράστια πρόκληση.

Στα "Battles" θα βρίσκεται και η Μαρία Πασαλίδου, η οποία δημιούργησε "κόντρα" ανάμεσα στον Σάκη Ρούβα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η νεαρή τραγουδίστρια είπε το "Δε Μιλάμε" και έκανε τον Σάκη να πατήσει το "μαγικό" κόκκινο κουμπί. Οι άλλοι τρεις κριτές δεν γύρισαν τις καρέκλες τους γιατί έχουν στενέψει τα περιθώρια στην συγκεκριμένη φάση του "The Voice". Οι ακάλυπτες θέσεις πλέον είναι ελάχιστες.
Ο Κωσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην έδωσε το πολυπόθητο "ναι", Όμως διεκδίκησε μέχρι τελικής πτώσεως την Μαρία και δήλωσε πως θα προσπαθήσει να την "κλέψει" στην συνέχεια του διαγωνισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.

Πηγή: skai.gr