Επί τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Επί τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας κατέθετε επί τρεις και πλέον ώρες ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην  Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η κατάθεση αφορούσε την ερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο 30χρονος έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του, βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι και αποχώρησε λίγο μετά τις 3, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Χθες, κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι "αδιάσειστα".

Πηγή: skai.gr